Dit zeggen
klanten over ons

Met onze diensten op het gebied van veilig en zelfstandig wonen proberen wij een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken. Hun mening is voor ons heel belangrijk. Lees hier wat klanten over ons zeggen:

Home / Informatie / Ervaringen

Dit zeggen klanten over ons

Met onze diensten op het gebied van veilig en zelfstandig wonen proberen wij een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken. Hun mening is voor ons heel belangrijk. Lees hier wat klanten over ons zeggen:

Karan Gierdhariesingh
15-03-2024

Goede monteur heeft alles goed uitgelegd en heeft alles on the spot opgelost.

Sean
05-03-2024

Geweldig! Aanvraag gedaan, en telefonisch keurig te woord gestaan. Ik kreeg binnen een paar uur al een telefoontje dat het pakket met de alarmering voor mijn Oma onderweg was. Ik ben ontzettend te spreken over hoe het contact is gegaan, en de informatie die is verstrekt. Echt top!

Michel J
03-03-2024

Voor mijn schoonouders een persoonsalarmering aangevraagd via CSI. De afhandeling is perfect verlopen, John en Patrick hebben het systeem aangesloten en een duidelijke uitleg gegeven. Alles prima verlopen!

Ron van der Tak
25-02-2024

Uitstekend geholpen door de afdeling planning van CSI… Een kort telefoontje, en de installatie van het sleutelkastje ging van 2 weken wachten naar 3 dagen wachten! Een noodsituatie voor ons, die zeer vriendelijk en begripvol werd opgelost! Top!

Ed van der Meer
24-02-2024

zeer prettig en duidelijk contact gehad met de medewerkster van CSI. Ze nam alle tijd en koppelde e.e.a. goed terug.

Jolanda Gasseling
23-02-2024

Gisteren met Eva gesproken over een persoonsalarmering voor een kennis. Ik werd ontzettend goed geholpen. Ze dachten mee en samen zijn we tot een goede constructie gekomen hoe we het alarmering systeem het beste in kunnen gaan zetten. Ivm mijn vakantie hebben ze alles versneld. Top hoe ik ben geholpen dank je wel Eva je verstaat je vak.

Rob Boos
28-01-2024

Slechte ervaring als alarm het aflaat weten. Belofte reparatie binnen 24 uur bij storing word niet nageleefd. Zitten momenteel drie dagen zonder alarmering. Telefoon gesprekken worden afgekapt.

Jacques Bressers
27-01-2024

Telefonisch Prima geholpen in de keus mbt welk pakket, makkelijk opgestart en snel verstuurd. Test verliep prima en ook de eerste echte alarmering is gelukkig goed gegaan.

Detje Ritsema
15-01-2024

Geweldig goed en snel geholpen met aanvragen personenalarmering door een zeer vriendelijke medewerker. Personenalarmering nog de zelfde dag geleverd . Geen wachttijd bij de telefoon . Medewerkster dacht goed mee met de aanvraag!

Pasaremo Gunther
05-01-2024

Ik heb er geen woorden voor, ik ben echt heel tevreden en echt super blij met het alarm. Zeer fijne kerel monteur Nitish

Yntze de Haan
28-11-2023

Slimme slot en alarm prima geïnstalleerd door monteur Nitish. Duidelijk uitleg en werking

Esther Bakker
11-11-2023

Ik heb al jaren een persoonlijk alarm en welzijnsalarm van CSI. Ik ben er erg tevreden over. Maar op het alarmapparaat bleek de groene knop niet te werken. Met deze knop kun je het welzijnsalarm tijdelijk uitschakelen als je op vakantie bent. Monteur John heeft het alarmapparaat vervangen en hij heeft perfect werk afgeleverd!

Bekijk alle ervaringen

Wilt u meer weten over persoonsalarmering?

Neem contact op

088 0274000

service@csiservice.nl

Wilt u meer weten over persoonsalarmering?

Neem contact op

088 0274000

service@csiservice.nl

Wilt u meer weten over
persoonsalarmering?

Neem contact op

088 0274000

service@csiservice.nl